Schiphol Taxi

Bij Taxi Amsterdam Dam Square controleren wij bij ons op kantoor de status van inkomende vluchten van onze klanten, aan de hand van de opgegeven vluchtnummer. Hierbij houden wij rekening met mogelijke vertragingen, annuleringen. Ook weten onze chauffeurs altijd vannuit welke aankomstenhal de klant zal arriveren, zodat onze chauffeurs u altijd met alle comfort kunnen begeleiden naar het voertuig.

De chauffeurs zijn in het bezit van alle benodigde informatie, zo zal de chauffeur er altijd op tijd zijn om u op te wachten bij de aankomstenhal van Schiphol Airport, zonder dat de klant hiervoor extra hoeft te betalen bij eventuele vertragingen. Op deze manier kunnen wij de kosten bij het ophalen van de klant laag houden. De chauffeur zal uw naam op een tablet voor zich houden, waarop de naam van de klant staat.

De chauffeur zal u van alle comfort en service voorzien, zoals u bijvoorbeeld het helpen dragen van uw bagage en om u te begeleiden naar de geparkeerde taxi wagen.

We halen u op van:
Amsterdam Schiphol, Rotterdam-Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Brussel, Antwerpen, Frankfurt, Düsseldorf, Parijs-Charles de Gaulle en nog veel verder!

Zakelijk, directie vervoer met - Taxi Amsterdam Dam Square

De mooiste bezienswaardigheden van Nederland en Amsterdam

Samen met uw partner familie of vrienden kunt u genieten van de pracht en praal van Nederlandse steden met een luxueuze limousine of een MiniVan. Onze chauffeurs vervoert u naar de mooiste plekken van het land en zal u in alle comfort voorzien van wetenswaardigheden, tips en informatie over de plekken en plaatsen waar u komt. Bekijk onze pagina privé tours om te zien welke diensten en bezienswaardigheden er voor u tussen staat. Al vanaf € 300,- euro kunt u al een auto met chauffeur huren voor den duur van 8 uren!

Amsterdam, Rotterdam en omstreken, de oude steden, havens, museums en de grachten gordel. Een bezoekje aan het Keukenhof is een zekere aanrader, net zoals de prachtige routes langs de Amstel of de Tulpen Tuin.

Boek uw rit vandaag nog via de home pagina en mis deze prachtige routes niet! Uw reserveert, wij zorgen dat u een onvergetelijke tour krijgt door alle pracht die Nederland u te bieden heeft.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Bel ons dan gerust en vrijblijvend op +31 6 40498686

Het Rijksmuseum - Taxi Amsterdam Dam Square

Zakelijk taxi vervoer

Zakelijk vervoer is de specialisatie van Taxi Amsterdam Dam Square en is iets wat onze taxi chauffeurs dagelijks doen. Vervoer nodig voor uw medewerkers of belangrijke zakenrelaties waar u een blijvende indruk op wilt maken? Dan bent u bij Taxi Amsterdam Dam Square op het juiste adres.

Onze chauffeurs zijn professioneel, op tijd en spreken vloeiend Engels en zijn bekend met alle straten van Amsterdam. De chauffeurs beschikken allemaal over een trambaanontheffing, waardoor u nooit in een file hoeft te wachten en waardoor u altijd op tijd zal aankomen naar uw plaats van bestemming!

Zakelijk taxi vervoer - Taxi Amsterdam Dam Square

Internationale taxi vervoer tegen een scherpe prijs?

Wij bieden internationaal vervoer aan tegen de scherpste prijs naar andere steden in het buitenland, om als voorbeeld te noemen een rit van Nederland naar Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, België, het Verenigd Koninkrijk en vele andere bestemmingen, kortom wij vervoeren onze klanten naar elke bestemming in binnen- en buitenland.

Taxi Dam Square Amsterdam kent geen grenzen, wij brengen u naar al uw bestemmingen!

Heeft u vragen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor informatie of om een offerte aan te vragen. Wilt u ons liever telefonisch contact, bel dan gerust naar +31 6 40498686

Google Maps Europa - Taxi Amsterdam Dam Square

 

Vaste prijzen van/naar Schiphol Airport
Antwerpen€ 250,-
Alkmaar€ 79,-
Brussel€ 300,-
Arnhem€ 175,-
Charleroi€ 405,-
Breda€ 180,-
Gent€ 315,-
Den Haag€ 75,-
Oostende€ 420,-
Eindhoven€ 200,-
Luxemburg€ 615,-
Groningen€295,-
Geneve€ 995,-
Haarlem€ 45,-
Straatsburg€ 719,-
Berlijn€ 819,-
Bremen€ 545,-
Duisburg€ 310,-
Dusseldorf€ 350,-
Frankfurt€ 665,-
Hamburg€ 710,-
Leeuwarden€ 240,-
Hannover€ 560,-
Leiden€ 79,-
Rotterdam€ 119,-
Nurnberg€ 739,-
Utrecht€ 79,-
Osnabruck€ 365,-
Zandvoort€ 70,-
Stuttgart€ 935,-