Over de oprichters van Taxi Amsterdam Damsquare

De geschiedenis van het bedrijf…

Vanaf 2004 zijn de 2 oprichters van Taxi Dam Square Amsterdam begonnen met het vervoeren van personen in en rondom Amsterdam. Al snel merkten wij op dat onze klanten enorme waarde hechten aan service, betrouwbaarheid en kwaliteit. Taxi Dam Square Amsterdam heeft hier van geleerd, waardoor we al snel wisten welke kernwaarden echt belangrijk waren bij het vervoeren van onze klanten. Hierdoor verzorgeren wij nu maandelijks 300 klanten. In de jaren heen, hebben wij ons dankzij deze kernwaarden kunnen uitbreiden met ons wagenpark, waardoor wij meerdere vormen van vervoer konden aanbieden.

Taxi Damsquare Amsterdam is een gerespecteerd en snel groeiend taxi bedrijf geworden, zowel binnen als buiten Amsterdam, waardoor onze klanten eenvoudig hun transferrit kunnen regelen via de site of per telefoon. In slechts een paar klikken, geven wij u een vast tarief voor de door u gewenste rit, in het gewenste voertuig. De prijzen zijn bij ons all-in, dit is inclusief de kosten voor de chauffeur, het voertuig, kilometers en belastingen. U komt hierdoor niet voor verassingen te staan.

U kunt 24 uur en 7 dagen per week, online reserveren of per telefoon via het nummer: +31 6 40498686

Ons taxi wagenpark in Amsterdam op dit moment…

Op dit moment zijn wij in het bezit van 25 luxe wagens. Tijdens het vervoer, kunt u zichzelf ongestoord in alle comfort voorbereiden op een zakelijke bespreking, of gewoon ontspannen en genieten van de rit.

Al onze voertuigen worden wekelijks technische onderhouden. Wij werken alleen met nette en erkende chauffeurs die in het bezit zijn van een officiele taxipas. De chauffeurs spreken vloeiend Nederlands en Engels, dit zijn de twee talen die vereist zijn bij Taxi Dam Square Amsterdam.