Privé Tours Amsterdam

Ontdek Nederland comfortabel en in stijl met uw privé-chauffeur/gids

Professionele privé-tours op maat door Amsterdam en Holland met een gekwalificeerde chauffeur/gids. Onze service is ideaal voor senioren, gezinnen, particuliere groepen, VIP’s en reizigers met speciale behoeften en wensen. Ons gemotiveerd team van getrainde chauffeurs/gidsen worden gerekend tot de meest ervaren en deskundigen van Nederland. Dit stelt u in staat om tijdens uw verblijf veel meer van Nederland te zien.

Wij kunnen uw privé-tours door Amsterdam en Holland aanpassen naar wens en het speciaal op u afstemmen. Tours door Holland voor individuen, paren of kleine groepen. Wij bieden tours aan voor individuen, paren of kleine particuliere groepen tot 7 personen (voor speciale wensen, neemt u dan  contact met ons op).

Alle tours zijn inclusief: 

 • gekozen klasse voertuigen (Deluxe klasse voor tours), Engels sprekende chauffeur BTW, parkeergelden, mineraal water en ophalen en wegbrengen.
 • Wij adviseren u om de tour tussen 08.00 uur – 09.00 uur in de ochtend te beginnen (behalve voor de Gentleman Tour).
 • Tours moeten tenminste 24 uur van tevoren worden gereserveerd.
 • Entreeprijzen voor attracties zijn niet inbegrepen.

De volgende tours nemen u mee langs de meest populaire bezienswaardigheden van Nederland. Deze tours worden zeer vaak geboekt door onze klanten.

Paleis - Taxi Amsterdam Dam Square

Van Schiphol Airport een tour door Amsterdam

Heeft u vaak een transit in Amsterdam? Wilt u het beste en de mooiste plekken zien in Amsterdam? Als u een transittijd van gemiddeld 5 uur heeft in Amsterdam, dan kunt u profiteren van mooiste plekken tour van Amsterdam!

Tijdens de privé tour zullen we u het mooiste laten zien wat hartje Amsterdam te bieden heeft in een comfortabele luxueuze privé auto of Minibus met een chauffeur. De tour kan worden aangepast naar uw wensen en persoonlijke behoeften. Rijd met een van onze chauffeurs mee door het hart van Amsterdam en leer de cultuur van de Amsterdammers kennen met alle pracht en praal die de stad u te bieden heeft.
Op het eind van de tour zal onze chauffeur u weer afzetten bij uw vertrekhal op Schiphol Airport of de door u gewenste luchthaven, zoals afgesproken. Onze chauffeurs zullen er zorg voor dragen dat u te allen tijde op tijd bent voor uw vlucht. U kunt dus gewoon in alle comfort en ambiance genieten van u tour, en u hoeft zich geen enkele zorgen te maken om de tijd of vlucht!

De chauffeurs van Taxi Amsterdam Dam Square zorgen voor uw onvergetelijke tour in Amsterdam en voorzien u van de beste service die een professionele taxi chauffeur u kan bieden.

U geniet, wij zorgen voor de rest!

Het Rijksmuseum - Taxi Amsterdam Dam Square

Privé tour door hartje Amsterdam

Tijdens een privé tour zal Taxi Amsterdam Dam Square u terugnemen in de tijd van het historisch Amsterdam. Onze chauffeurs brengen u naar de mooiste adembenemende plekken van Amsterdam in alle comfort en luxe met een Businessclass/Business Van/SUV voertuig en een professionele chauffeur.

Tijdens de rit zal u van alle informatie worden voorzien over het openbaar vervoer in Amsterdam, het sociaal leven, populaire winkelstraten en geven u de beste tips om de beste plaatsen te bezoeken. Enkele top bezienswaardigheden van deze tour zijn onder meer de Dam, het Koninklijk Paleis, de prachtige Amsterdamse grachtengordel, de Wallen, het Anne Frank Huis, de Oude Kerk het beroemde warenhuis de Bijenkorf, het historisch gebouw de Beurs, of een van onze bekende stadsmarkten van Amsterdam!

Red Light District - Taxi Amsterdam Dam Square

Private Dutch Countryside Tour

Een luxe privé auto met een professionele chauffeur die u kan gidsen door het hart van Amsterdam en u een waardevolle onvergetelijke invulling kan geven aan uw tour door het eeuwenoude, mooie Amsterdam. Bij Taxi Amsterdam Dam Square, zullen onze chauffeurs u de mooiste en adembenemende plekken van Amsterdam laten zien, zo ook de ‘’verborgen steden’’ die toeristen vaak niet weten te vinden.

Bij een tour met Taxi Amsterdam Dam Square, krijgt u van ons ook wetenswaardigheidjes en andere historische informatie te weten over de geschiedenis van Amsterdam over vroeger en de huidige tijd!

Hierna nemen wij u langs typische Nederlandse landschappen met de wereldwijde bekende polders en smalle kanalen, van vissersdorpen, zoals Volendam en Marken – aan de kust van de voormalige Zuider-Zee (nu het IJsselmeer.) Ook zult u een bezoek brengen aan de Zaanse Schans, een historische plek bekend om haar windmolens aan de rivier de Zaan.

Tulpen, Zaanse Schans - Taxi Amsterdam Dam Square

Amsterdam Museum Tour

Amsterdam is de internationale thuisbasis van vele bekende en beroemde museums ter wereld. Een tour in de Amsterdamse stad zal niet compleet zijn, zonder dat u minimaal één bezoek aan het Rijksmuseum, het van Gogh museum, het Stedelijk Museum (museum voor modern kunst) of het Anne Frank huis heeft bezocht!

Om u een onvergetelijke reis te laten beleven, zijn onze chauffeurs de beste keus voor uw onvergetelijke reis door Amsterdam te laten ervaren. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring en kennen Amsterdam als hun broekzak.

Stel uw onvergetelijke tour samen en maak u keuze door een van de prachtige museums, die Amsterdam u te bieden heeft:

 • Stedelijk Museum                       Rembrandt House Museum
 • Foam                                             Dutch Resistance Museum
 • Hermitage Amsterdam             Tropenmuseum
 • Rijksmuseum                              Science Center NEMO
 • Anne Frank House                     Huis Marseille Photography Museum
 • Amsterdam Museum                 Cobra Museum of Modern Art
 • EYE Filmmuseum                         The National Maritime Museum
 • Van Gogh Museum                       Jewish Historical Museum
Museum tours - Taxi Amsterdam Dam Square