Schiphol Taxi Amsterdam

Bent u opzoek naar een betrouwbare taxi in Amsterdam die u vervoert binnen Amsterdam of andere steden zoals Rotterdam, Den-Haag of een andere stad, of wilt u afgezet worden op een luchthaven binnen Nederland, zoals Amsterdam Schiphol Airport? Taxi  Amsterdam Dam Square is dan bij uitstek de beste keuze voor lange en of korte ritten naar uw wens, wij vervoeren onze klanten zowel door heel Nederland als over de grens. Onze chauffeurs kennen altijd de weg naar uw plaats van bestemming. U hoeft zich nooit zorgen te maken om de tijd!

Wij vervoeren maandelijks meer dan 300 klanten naar een luchthaven in binnen- en/of buitenland naar luchthavens, zoals Schiphol Airport, Eindhoven of Zaventem (Brussel). Bij Taxi Amsterdam Dam Square komt u altijd op tijd voor uw vlucht in een comfotabele, frisse en representatieve auto.

  • Eenvoudig uw Schiphol Taxi online reserveren
  • Uw Schiphol Taxi binnen 5 minuten!
  • Een Schiphol Taxi tegen aantrekkelijke en vaste prijzen
  • Betaling met American Express, Visa en/of MasterCard worden geaccepteerd
Schiphol Airport Taxi - Taxi Amsterdam Dam Square

Meet & Greet service op Schiphol Airport Amsterdam

Komt u binnenkort terug van een zakenreis of van een (korte) vakantie? Wilt u graag met alle comfort worden opgehaald van het vliegveld om naar huis of naar uw zaken meeting te gaan? Dan kunt u bij ons terecht voor uw Schiphol Airport Taxi service naar Amsterdam, Den-Haag, Rotterdam, of een andere gewenste bestemming met onze Meet & Greet Service.

Onze chauffeur haalt u op bij de afgesproken meeting point, om u vervolgens veilig en comfortabel naar de gewenste bestemming te rijden.

Waarom zou ik kiezen voor de service Meet en Greet?

Wij kunnen u diverse redenen geven om gebruik te maken van onze Meet en Greet service, maar de meest voorkomende redenen sommen we hieronder op in een rijtje:

Uw heeft geen mobiele telefoon bij de hand, omdat u uw telefoon thuis heeft gelaten of u accu heeft een lage batterij.

U bent helemaal niet bekend op de luchthaven van Schiphol Airport Amsterdam en u wilt in alle comfort naar uw plaats van bestemming, zonder een hoop gedoe en tijd om bij een betrouwbare chaffeur uit te komen.

Efficiëntie, u wilt niet in tijdnood verkeren of u wilt niet de moeite nemen om te achterhalen waar u uw chauffeur kunt vinden.

Waarom zal ik voor een meeting point kiezen?

Wanneer passagiers aankomen met alleen handbagage, nemen ze normaliter de kortste route naar de aankomsthal te verlaten. Soms veroorzaakt dit misverstanden tussen de passagier en de chauffeur. Omdat de ontmoetingsplaats zich bevindt aan centrale hal die misverstanden te voorkomen. Voor meer informatie klik hier voor een kaart van de locatie van de meeting point klik hier.

Zodra passagiers alleen aankomen met handbagage op Schiphol Airport Amsterdam of een andere luchthaven, nemen ze vaak de korste route om de aankomsthal te verlaten. Regelmatig veroorzakt dit misverstanden tussen de klant en de chauffeur. Dit gebeurt zo nu en dan, omdat de ontmoetingsplaats zich bevindt aan de centrale hal. Om dit te voorkomen hebben wij een Meet & Greet service in het leven geroepen, om het beste comfort voor de klant te verwezelijken.

Voor meer informatie kunt u telefonische of per mail contact met ons opnemen.

Meet and greet Schiphol Airport - Taxi Amsterdam Dam Square

Een Schiphol Taxi binnen 5 minuten!

Van Amsterdam naar Schiphol Airport

Heeft u last minute een Schiphol Airport taxi nodig vanuit Amsterdam, dan kun u telefonisch contact met ons opnemen (+31 6 401409XX), een van onze chauffeurs zal dan binnen 5 minuten zich richting uw ophaallocatie begeven. Taxi Amsterdam Dam Square zal er zorg voor dragen dat u te allen tijde ruim op tijd bent voor uw vlucht.

Vanuit Schiphol Airport naar Amsterdam of andere bestemmingen?

U kunt ons dan gewoon bellen (+31 6 40498686) zodra uw vliegtuig is geland of u kunt een reservering van tevoren maken en vluchtnummer doorgeven, zodat een van onze chauffeurs klaarstaat zodra u bent geland!

Houd uw vluchtnummer te allen tijden bij de hand, zodat onze chauffeur voldoende informatie heeft om u op te pikken van Schiphol Airport.

Schiphol Airport is een zakelijkdistrict een hub in de luchthaven wereld, daarom draagt Taxi Amsterdam Dam Square er altijd zorg voor dat we 24 uur per dag 7 dagen in de week altijd voertuigen direct hebben klaar staan, hierdoor zijn we in staat om onze klanten altijd te verzekeren van een voertuig en chauffeur.

Wij vervoeren onze klanten ook naar het buitenland door heel Europa, voor deze service kunt u telefonisch contact met ons opnemen. +31 6 40498686

Ruime betaalmethoden voor uw Amsterdamse taxi naar Schiphol Airport

Bij Taxi Amsterdam Dam Square heeft u een ruim aanbod aan betalingsmogelijkheden voor uw taxi naar Schiphol. U kunt zowel online betalen met iDeal, PayPal, of CreditCard. U kunt u American Express, Visa en MasterCard ook gewoon in de taxi gebruiken, daarnaast is het mogelijk om contant te betalen aan de chauffeur.

Wilt u zakelijk gebruik maken van onze Schiphol Airport taxi service of andere diensten? Dan kunt u een klantennummer aanvragen voor onze taxi-diensten. Wilt u meer weten over ons, onze diensten of wilt u direct een taxi reserveren? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer: +31 6 40498686

Betalingsmogelijkheden - Taxi Amsterdam Dam Square