Voordelig een taxi bestellen in Amsterdam?

Bent u opzoek naar een kwalitatieve, betrouwbare en professionele taxi service? Een flexibele en veilige partner op de weg, waarop u kunt vertrouwen tijdens uw vervoer? Dan is Taxi Amsterdam Damsquare de juiste keuze voor uw rit! Geniet van het ultieme comfort tijdens uw rit met Taxi Amsterdam Damsquare.

Reserveer een van onze diensten met uitstekende service, voor een speciale avond, een geschenk of voor vervoer naar een luchthaven in een aangename sfeer, of reserveer gewoon een taxi als u die nodig hebt.

Uitgebreide beschikbaarheid

Samen met onze partners kunnen wij een maximale taxi beschikbaarheid aanbieden aan onze klanten tegen de scherpste en meest aantrekkelijke tarieven. Onze klanten kunnen bij ons voor alle soorten diensten terecht, waaronder ritten naar het buitenland, voor Taxi Amsterdam Damsquare is geen enkele rit te ver!

Om een uitgebreide diensten overzicht kunt u onze pagina diensten bezoeken of bezoek onze Internationale Taxi Service pagina voor alle informatie!

Een Taxi in Amsterdam kunt u eenvoudig bij ons reserveren via ons boekingsmodule op de home pagina, wilt u liever telefonisch contact of wilt u meer informatie, dan kunt u ons gerust bellen op het telefoonnummer: +31 6 40498686

Een comfortabele, professionele en goede reis begint bij Taxi Amsterdam Damsquare!

Betrouwbare chauffeurs en de meest geschikte voertuigen

Onze chauffeurs zijn met de uiterste zorg en screening geselecteerd, onze chauffeurs zijn discreet, professioneel betrouwbaar en in het bezit van een officiele taxipas, kortom een chauffeur waar u op kunt vertrouwen tijdens uw rit!

De chauffeurs zullen altijd aandacht besteden aan persoonlijke services, een hoge mate van flexibiliteit, veiligheid en tijdsbesparing. Onze chauffeurs zullen u ophalen op de door u gewenste locatie, aan de voorkant van het gebouw of zelfs binnen het gebouw om u te escorteren naar het voertuig. Indien u opgehaald wenst te worden van Schiphol Airport of een andere luchthaven, dan zal de chauffeur, de status van uw vlucht voor aankomst controleren, zodat er altijd gelijk een auto voor uw klaar staat bij aankomst!

Zelfs als uw vlucht vertraagd is, of eerder land dan voorheen gepland, zal uw chauffeur ten alle tijden op tijd klaar staan voor uw rit!

Eenvoudig een Amsterdamse Taxi reserveren

Bij Taxi DamSquare Amsterdam kunt u 24/7 uw reservering plaatsen. U kunt uw privé taxi met chauffeur bestellen via onze website of bel +31 (6) 40 14 09 XX.

Bij Taxi Amsterdam Damsquare kunt u 24 uur 7 dagen in de week een reservering plaatsen en kunt u uw prive chauffeur reserveren via de website of u kunt gewoon telefonische reserveren via het nummer: +31 6 40498686

Duidelijkheid en transparantie wat betreft de prijs!

Na het invoeren van uw gewenste afhaallocatie, de bestemming van uw rit of het aantal uren dat u wilt reserveren voor een tour of een rit, zal u van ons direct een vaste prijs krijgen. Hierdoor betaalt u nooit teveel en is het gelijk duidelijk wat u betaalt.

Alle kosten met betrekking tot belastingen, chauffeurskosten, brandstofkosten zijn al inbegrepen in de prijs. Alleen in het geval van een routewijziging, door de klant, zal de oorspronkelijke prijs anders kunnen uitvallen dan voorheen afgesproken. Indien de klant niet na een wachttijd van 15 minuten op de afgesproken tijd arriveert, kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht.

Wij adviseren daarom dan ook aan onze klanten om duidelijk van tevoren af te spreken, welke route u precies wilt. Mocht u bijvoorbeeld nog een derde route op het oog hebben, geef dit dan duidelijk van tevoren aan bij uw reservering om misverstanden te voorkomen. Zo zal Taxi Amsterdam Damsquare altijd transparant naar de klant toe zijn en verwachten we het zelfde van de klant om elke rit zo aangenaam mogelijk te maken.

De betaling en verwerking van uw taxi rit

De facturatie wordt eenvoudig afgehandeld met behulp van een betalingsmodule. U bepaalt zelf de wijze waarop u betaalt. U zult de factuur automatisch ontvangen in combinatie met een bevestigings e-mail (alleen als u vooraf betaalt) van uw reservering.

Bij het einde van de rit krijgt u altijd van onze chauffeur een ticket. De prijs is altijd all inclusive, dit houdt ook in dat alle belastingen en toeslagen al zijn opgenomen in de prijs, u betaalt nooit meer dan de afgesproken prijs!

Onze chauffeurs rijden geregeld vanaf Schiphol Airport naar:

Rotterdam, Amsterdam, Haarlem, Utrecht
Arnhem, Hilversum, Almere, Amersfoort, Leiden,
Maarssen en andere plaatsen.

Staat u plek er niet tussen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op: +31 6 40498686

Wij rijden geregeld vanaf Schiphol naar:
Utrecht, Haarlem, Rotterdam, Den Haag, Arnhem,
Hilversum, Almere, Leiden, Amersfoort en Maarssen.