Zakelijke Taxi Amsterdam

Heeft u met regelmaat een taxi of limousine service nodig in Nederland? En vind u het uitzoeken vaan een betrouwbare vervoerder tijdrovend en ingewikkeld? Zijn prijzen van vervoerders niet transparant en de verschillen tussen verschillende vervoerders onoverzichtelijk of onduidelijk? Krijgt u klachten van medewerkers klanten, of (zakelijke) gasten over de vervoerder?

Taxi Amsterdam Damsquare biedt u de oplossing!

Vandaag zijn alle klachten voorbij! Taxi Amsterdam Damsquare biedt u uitstekende service en diensten aan vele reisbureaus, hotels en bedrijven. Twijfel niet langer, wij bieden een oplossing voor alle soorten vervoer!

  • Bij ons krijgt u een forste korting op uw frequente basis van reserveringen Top service, betrouwbare en handige;
  • Uitstekende service, loyaal en betrouwbaare chauffeurs met nette wekelijks onderhouden luxe auto’s
  • Een 24 uurs 7 dagen in de week klantenservice! Maak een blijvende indruk met uw zakelijke taxi in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of uw gewenste bestemming!

Of u nu een hotel, reisbureau of een zakelijke onderneming bent, het boeken bij Taxi Amsterdam Damsquare is zeer eenvoudig.

Eenvoudige

Of u nu een hotel, reisbureau of een zakelijke onderneming bent, bij Taxi Amsterdam Damsquare maakt dat niet uit, u kunt te allen tijde een zakelijke taxi reserveren via onze klantenservice, die 24 uur en 7 dagen per week beschikbaar is! Een rit boeken is nog nooit zo eenvoudig geweest, u boekt al een rit op elke locatie en op elk gewenst moment via onze website of gewoon eenvoudig met slechts één telefoontje.

De ritten kunnen centraal of gewoon individueel gereserveerd worden door u, of uw medewerkers.

Met zorg geselecteerde en gescreende chauffeurs, discreet, betrouwbaar en veilig!

Onze chauffeurs hechten enorme waarden aan goede service, een enorme flexibiliteit, veiligheid en tijdsbesparing aan klanten. Wij werken alleen met erkende en gescreende chauffeurs waarop u kunt vertrouwen, loyaliteit is het basis principe van elke chauffeur van Taxi Amsterdam Damsquare. Zo hebben onze chauffeurs een non-disclosure overeenkomst ondertekend, hierdoor kunt u gewoon vertrouwelijke gesprekken voeren zonder gestoord te worden tijdens uw rit.

Uw klanten, gasten of medewerkers worden opgehaald van elk gewenste bestemming en worden vervoerd in alle comfort en veiligheid naar de gewenste bestemming.

Als de klant wilt worden opgehaald vanaf het vliegveld, dan zullen wij altijd uw vluchtnummer monitoren, zodat er altijd een chauffeur klaarstaat op het moment dat u land! Wij sturen onze klanten altijd een track en trace nummer met de foto van de chauffeur, zodat de klant altijd weet in welke wagen de chauffeur aankomt met kenteken en hoe de chauffeur eruit ziet, ook kunt u via het track-trace nummer het telefoonnummer van de chauffeur zien, zodat u altijd, mocht dat nodig zijn, contact kunt opnemen met de chauffeur. Onze chauffeur zal er te allen tijden zorg voor dragen dat de klant in alle ambiance, comfort en veiligheid zo snel mogelijk naar de gewenste bestemming wordt vervoerd.

Gemakkelijke betaalverwerking

Koppel de bedrijfscreditcard bij structureel gebruik van onze diensten het is ook mogelijk om op factuur te rijden. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden: +31 6 40498686

Bij het structureel gebruik maken van een zakelijke taxi, kunt u uw bedrijfscreditcard koppelen aan onze diensten en is het mogelijk om op factuur te rijden. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden: +31 6 40498686